Skin Tone Balancing Serum

kozmetik ve fason uretim

SKIN TONE BALANCING SERUM

Skin tone balancing serum, ciltteki leke ve renk eşitsizliğini gidermek için özel olarak geliştirilmiştir. İçerisinde C vitamini, arbutin gibi güçlü aktifler sayesinde lekelere doğrudan ve hızlı bir şekilde etki eder.

Vücutta oluşan çiller, lekeler ve deformasyonlar sonrası cilt olması gereken görünümünden uzaklaşır. Skin tone balancing serumlar içerdikleri yoğun etkileri ile cildin, lekelerin üstesinden gelerek güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Gutto leke karşıtı serum arbutin, niacinamide, meyan kökü gibi güçlü aktifler içerir. Cilt lekelerinin oluşumunun önlenmesine, görünümünün yumuşatılmasına yardımcı olur. Organik aloe vera, vitamin ve bitki özleri ile cildin nemlenmesine, canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Skin tone balancing serum serumlar güneş çilleri, güneş lekeleri ve yaşlanma karşıtı bakım serumları olarak da kullanılabilmektedir. Skin tone balancing serum suda çözünen asitleri içeren bir karışımdır. Cildin dış yüzeyindeki yapısını değiştirebilme ve etkileyebilme potansiyeline sahip organik meyve asitleri olarak bilinmektedir.

Her üründe olduğu gibi Skin tone balancing serum da yan etkiler görülebilmektedir. Hasar görmüş cilde kesinlikle Skin tone balancing serum serum uygulanmamalıdır. Retinol ve peptide içeren ürünler de AHA serumlarlarla birlikte kullanılmamalıdır. Haricen kullanım gerektiren ürünler olan Skin tone balancing serum gözden ve çevresinden uzak tutulmalıdır. Çünkü asit Retina’ya zarar verebilir ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Asitlerin güneşle tepkimesi cilt üzerinde deformasyonlar oluşturabileceği için kullanılan süre boyunca ve kullanmayı kestikten bir süre sonra Yüksek faktörlü güneş koruma ürünleri kullanılması gerekir ayrıca uzun süre güneş maruz kalmamalıdır. Leke serumları gece kullanım için daha uygundur.

Cildiniz, özellikle lekeli olan bölgeleri güneş ışınlarından korumak gerekmektedir. Güneşe maruz kalınacaksa koruma faktörü yüksek güneş kremi kullanmak gerekmektedir.

SPF 50+ güneş kremlerimizi bu konuda sizlere tavsiye ederiz.

 

İbrahim Ethem ARSLAN

Yüksek Kimyager