Fason Mavi Serum Üretimi

kozmetik ve fason uretim

BLUE HAIR SERUM

Saç dökülmesi insanoğlunun yıllardır süre gelen problemlerindendir. Kafa yapısının şekli fark etmeksizin doğal ve genetik şartlara bağlı olmak üzere saç dökülmesi gözlenebilir. Bu durum saçın yapısına göre şiddetli ve şiddetsiz dökülmeler olarak gözlemlenebilir.

Bununla beraber hormonal sebepler ve kimyasal maddelere maruz kalmanın da saçı döktüğü gözlemlenmiştir. Deri hastalıklarının getirdiği veyahut kendiliğinden oluşan psikolojik sebepler de saçın dökülmesine neden bir başka faktördür.

Saç dökülme süreci ve periyodu aralıklarla ya da uzun yıllar süregelerek devam edebilir. Örneğin bir kişi ergenlik çağından sonra saç dökmeye sürekli devam ederken, başka bir kişi de yaş fark etmeksizin 1 ile 2 ay arasında saç dökülmesi gözlenebilir.

Saçı içten beslemek, dıştan onarmak ve güçlendirmek önemlidir. Ispanak, roka, ceviz badem, portakal, greyfurt, havuç, fasulye, balık gibi besinler bizim için doğru seçimler olacaktır.

Saç dökülmelerinin önüne geçebilmek bugün tıbben ve alternatif enerji kaynaklarıyla mümkündür. Dökülen saç için saç ekimi bugün pahalı bir uygulama olmakla beraber saç serumları da saç dökülmesine karşıt olarak kullanılır.

Mazin kozmetik olarak ürettiğimiz “Blue Hair Serum” içerdiği özel peptid ve Japon saforası ekstraktı ile saçı kökten uca besler, saçların sağlıklı uzamasına ve dökülmenin önüne geçmeye yardımcı olur. Özel geliştirilmiş formülü sayesinde sağlıklı saç gelişimini destekler. Yoğun bitki ve vitamin içerikli Blue Hair Serum saçın onarılmasına, canlılığını geri kazanmasına yardımcı olur.

İçerdiği biotin ve keratinli yapı saçı besler, saç köklerine nüfuz ederek etki altına alır. Düzenli kullanımda artış gösteren saç kökü ve teli ile beraber kuvvetli saç kökü oluşturur. Bu durumda seyreklik yerini sıkı ve güçlü saçlara bırakır.

Kullananların çoğunda yüksek performans ve verim sağlayan “Blue Hair Serum” saça bakım yapar, besler ve onarır. Böylelikle mevcutta var olan saç tellerini güçlendirir ve dökülmelerin önüne geçer.

“Blue hair serum”u dökülme ve kırılmalarınıza karşı öneriyor ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Biz hazırız ya siz?

 

İbrahim Ethem ARSLAN

Yüksek Kimyager