Fason Anti Aging Serum Üretimi

kozmetik ve fason uretim

ANTİ AGİNG SERUM

İnsan vücudu zamanla kendini yenilemeyi bırakır ve yaşlılık belirtileri görülmeye başlar. Kendini yenileyemeyen hücreler ölür ve sivilce, akne, kırışıklık gibi belirtiler görülmeye başlar. Cildin alt katmanlarındaki hücre ve yapılar susuz ve nemsiz kalır.

Cilt, insan vücudunun yaşlılık göstergelerini en bariz şekilde gösteren yapıdır. Yaşlılığın getirdiği doğal yaşlanma süreci, hem derideki etkileşimler hem de dış etkenlerden dolayı ortaya çıkar.

Derinin yıpranması yaşlılık için normal bi süreç olsa da çevresel faktörler, zihinsel düşünceler ve faktörler ve bir de güneş ışınlarındaki zararlı dalgalar deriyi olumsuz etkiler ve yaşlanma sürecini arttırır ve hızlandırır.

Bu belirtiler derinin incelmesi, deride ve hücrelerde kuruluk, kaba ve sert bir yapı, kırışmalar, elastikiyetin azalması, gevşeme, sarkma, saç beyazlıkları, saçın dökülmesi, leke oluşumu gibi belirtilerdir. Cilt derisi, vücut ısısını düzenleyerek vücuttaki sıvıları korur ve altta kalan organların zararlı dış faktör ve güneş ışınlarına maruz kalmasını önler. Bu yüzden ki cilt derisinin bakımı, korunması çok çok önemlidir. Ve bu yüzden anti aging serumlar tavsiye edilir

Bütün bunların yanında deri kırışıklığı için en önemli sebep mimik hareketleridir. Gülmek, gözümüzü kırpmak ani reaksiyon ve tepkiler vermek kırışıklık oluşturur. Yaşlanma ile birlikte dermis adı verilen tabakada kollajen azalması görülür. Bu durumdan daha önce kollajen serumlarımız için olan makalede bahsetmiştik. ( Bkz. Collagen Serum)

Kollajen eksikliğinin vücuttaki etkileri, kollajenin en önemli işlev yeri olan eklemlerdeduyulan ağrı ile hissedilir. Keza vücuttaki lif yapısının bozulması ve zamanla yenilenmemesi kollajen takviyesi ihtiyacı doğurur. Bir başka yan etki olarak saçlarda kırılma görülebilmektedir. Bununla beraber yüzdeki ciltte en yaygın belirti yüz ve gözdeki çukurlar ve torbalar olarak bilinmektedir. Kendini yenileyemeyen ve nemsiz kalan cilt derisi bunu dışarıya tepki olarak bu şekilde vermektedir.

Cilt eklem ve liflerindeki kollajen eksikliği kırışıklık etkisini arttırır. Bu yüzdendir ki bol takviyenin yanında kollajen ve C vitamini serumu tavsiye edilir.

Bütün bunların bir yan etkisi olarak yaşlanma karşıtı Mazin kozmetik olarak ürettiğimiz anti aging serum cildinize bakım sağlar ve onu besler. Derinizin kırışmasını önleyerek genç bir yapı kazandırır. İçerdiği nemlendiriciler sayesinde güneş ışınlarına ve dış faktörlere karşı etkili olur ve yaşlanmaya karşı direnç gösterir. Siz de yaşlanma karşıtı olan Anti aging serumlarımızı denemelisiniz.

 

İbrahim Ethem ARSLAN

Yüksek Kimyager