Fason Hyaluronic Acid Serum Üretimi

kozmetik ve fason uretim

HYALURONİK ASİT SERUMU

Hyaluronik asit, besleyici, geliştirici, iyileştirici özelliği sayesinde çokça faydalı olan bir asittir. Kopan liflerin yeniden oluşumunda kollajene bakım görevi sağlar.

Hyaluronik asit yapısı itibariyle güzel bir nemlendirici görevi de görür. Kuru ve eksfoalisyona uğramış deriler için bakıcı ve onarıcı yapısı onu önemli kılar.

Hyaluronik asit serumlar ise cilde ışıltılı ve canlı bir görünüm kazandırır. Hücre ve derinin canlanabilmesi, işlevlerini devam ettirebilmesi ve cildi koruması için oldukça gereklidir.

Dezenformasyona uğramış dokular ve cilt yapısını iyileştirerek ona bakan ve besleyen Hyaluronik asit çevreden nem alan ürünler kategorisindedir. Bilhassa eklem ve kıkırdak dokularda ve de gözde derişimi yüksek bir şekilde bulunur.

Hyaluronic asitin en önemli özelliğinin nem tutucu olduğunu söylemiştik. Bu sayede adeta bir sünger gibi emme görevi görerek doku ve derinin ihtiyacı olan nemi almasına akne ve sebum oluşumunun önüne geçmesini sağlar.

Baklagillerden fasulyenin tüm çeşitlerinde, maydanozda, pancarda, lahanada, ıspanakta bolca bulunur. Buğday ve bezelye de Hyaluronic acit içerir.

Cildi nemli tuttuğu için cildin elastik özelliğinin korunmasında etkin rol oynar. Hassas cilt türleri başta olmak üzere bütün cilt tipleri için uygulanması mümkündür. Cildin pürüzsüz, nemli bir yapı kazanmasında önemli bir etken olan hyaluronik asit en çok patateste bulunur.

Lakin genelde tek kullanılmaması tavsiye edilmektedir. Yanında mutlaka bir bakım ve güzelleştirici serum ya da besleyici bitki özleri tercih edilir.

Bizler de Mazin kozmetik olarak ürettiğimiz yüksek verimli ve etkili düzeydeki %96 Aloe Vera içeren Hyaluronic Asit serumlarımızı sizlerin satışına sunmuş bulunmaktayız. Güzel bir cilt herkesin hakkıdır. Yüzünüzdeki ölü derilerin ve sebumların arınmasında, nemlenmesinde, vücudunuzun güzel bir izlenim bırakmasında, sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duymaktayız.

%96 Aloe Vera içeren Hyaluronic Asit Serum cildin doğal yaşlanma sürecini yavaşlatır. Çok iyi bir nemlendirici olan Hyaluronik asit cildi besleyerek esneklik kazanmasına yardımcı olur.

Cilt yüzeyinde kolajen etkisi yaratarak pürüzsüzlük kazandırır. İçerdiği C vitamini ile ışıltılı bir cilde kavuşmanızı destekler. Gözaltı dahil tüm yüzeylerde, boyun, dekolte ve eller üzerinde kullanıma uygundur.

 

İbrahim Ethem ARSLAN

Yüksek Kimyager